Transportul este realizat prin serviciu privat de curierat (FAN Courier) in 3-5 zile lucratoare, de la data plasarii comenzii. 

Daca alegeti sa returnati un produs, conform legii, clientul trebuie sa suporte costurile de transport ale produsului de la el catre WonderBun.ro. Coletul trebuie trimis inapoi cu ramburs 0 lei. Banii se returneaza doar in cont.

Produsele cosmetice, dispozitivele si aparatura de uz individual si consumabilele pentru acestea, articolele destinate intretinerii igienei personale, echipamentele, pot fi returnate in termen de 14 zile cu conditia ca acestea sa fie sigilate, si sa nu prezinte deteriorari ale ambalajului si etichetelor.

Orice solicitare privind returnarea produselor enumerate mai sus dupa acest termen nu mai poate fi acceptata.

Ne rezervam dreptul de a refuza primirea produselor in cazul in care acestea prezinta deteriorari/desigilari, modificari fata de forma initiala.

Asadar, in termen de maximum 14 zile lucratoare de la operarea returului va vom restituii banii in CONTUL IBAN specificat in retur, in aceste conditii. 

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:
- toate produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit;
- cand primim pachetul, vom inspecta starea produselor, inainte de a plati returul;
- ne rezervam dreptul de a refuza returul si, implicit, de a nu returna contravaloarea produselor, in cazul in care acestea sunt desigilate;

- sunt acceptate retururile cu schimb pentru produsele desigilate care prezinta defecte de fabricatie. 


Va rugam sa folositi servicii private de curierat si sa nu trimiteti coletul prin Posta Romana.
Pentru detalii, ne puteti contacta la 0730 450 333 

Multumim pentru intelegere!